Automatisk videresendelse

Hvordan videresender jeg automatisk en e-mail til en anden konto?

Det kan være praktisk og smart at lave en regler på en postkasse. Det kan automatisere processer der potentiel kan skabe mere overblik over din email.

I denne guide vil vi anvende filte/regler til at til automatisk at videresende alle meddelser fra en postkasse til en anden mail adresse.

En automatisk videresendelse fra den ene til den anden postkasse / mailadresse er typisk brugt hvis man har alias mails. Som f.eks. info@webits.dk.

Man kan også lave regler der er betinget af f.eks. af et bestemt tekst i emne feltet. Der er mange forskellige typer regler, se Trin 3: 1. Dette bliver dog ikke gennemgået i guiden.

Trin 1:

Log på webmail

Trin 2:

Klik på:

1. Indstillinger
  2. Filtre
  3. Opret

Trin 3:

Under “Omfang” skal du for at videresende alle meddelser, vælge “alle meddelelser”.

Trin 4

1. Under Handlinger vælg “Send kopi af besked til
  2. Skriv e-mail adressen alle beskeder skal videresendes til.

Trin 5

Husk at klik på Gem indne du går videre.