Opsætning af mail i Microsoft Outlook (365)

Denne guide vil hjælpe dig med at opsætte din E-mail adresse i Microsoft Outlook. Denne guide er lavet i Office 365, men kan sagtens anvendes til Office 2010 og Office 2019.

Trin 1:

Klik på Filer

Trin 2:

Klik Tilføj konto

Trin 3:

1. Skriv din E-mail adresse “dinmail@ditdomæne.dk”
  2. Klik Opret forbindelse

Trin 4:

Vælg IMAP

Trin 5:

Indgående post

1. Server: mail.webits.dk
  2. Port: 993
  3. Krypteringsmetode: SSL/TLS

Udgående post

1. Server: mail.webits.dk
  2. Port: 465
  3. Krypteringsmetode: SSL/TLS
  1. Klik på Næste

Trin 6:

1. Skriv adgangskoden til mailadresse. Det er den samme som til webmail.webits.dk
  2. Klik Opret forbindelse

Trin 7:

Klik udført og så skulle din E-mail være opsat i Microsoft Outlook.

Hvis du mod forventning skulle have problemer, så er du mere end velkommen til at kontakte os.