Opsætning af mail på iPhone (IOS 11)

I denne guide vil vi vise dig, hvordan du tilføjer din e-mailkonto til mail appen på din iPhone.

Har du Exchange Active Sync i din hosting pakke og aktiveret på din e-mailkonto? Så gå til den her guide istedet–>

Trin 1:

Åben Indstillinger på din iPhone og tryk Konti & adgangskoder.

Åben Indstillinger på din iPhone og tryk Konti & adgangskoder.

Trin 2:

Tryk på Tilføj konto.

Tryk på Tilføj konto.

Trin 3:

Vælg Andre.

Trin 4:

Tryk på Tilføj e-mailkonto.

Trin 5:

Indtast kontooplysningerne for den e-mailadresse, du ønsker at tilføje:

• Navn: Dette er det navn der står når du sender en mail til andre.
  • E-mail: Den adresse du vil tilføje.
  • Adgangskode: Den adgangskode du bruger til at logge ind på Webmail.
  • Beskrivelse: Det viste navn til kontoen på din enhed.

Tryk på Næste for at fortsætte.

Trin 6:

Tryk på IMAP som kontotype.

Derefter indtaster du følgende indstillinger:

Server til indgående post:

• Værtsnavn: mail.webits.dk
  • Brugernavn: din e-mailadresse
  • Adgangskode: den du bruger til Webmail

Server til udgående post:

• Værtsnavn: mail.webits.dk
  • Brugernavn: din e-mailadresse
  • Adgangskode: den du bruger til Webmail

Tryk på Næste for at fortsætte.

Trin 7:

Deaktiver synkroniseringen af Noter, hvis det er aktiveret. Tryk på Gem.

Trin 8:

Tryk på kontoen du lige tilføjede. Du kan genkende den på beskrivelsen.

Trin 9:

Tryk på din konto igen for at åbne indstillinger.

Trin 10:

Tryk på Avanceret nederst på din skærm.

Trin 11:

Tjek om Postkassehandlinger er korrekt opsat. Disse indstillinger bestemmer, hvor dine e-mails gemmes.

Du skal vælge følgende mapper på serveren:

• Udkast: Drafts
  • Sendt: Sent
  • Slettet postkasse: Trash
  • Arkivpostkasse: Archive

Hvis der ikke er valgt nogen mappe, eller en anden mappe er valgt, så tryk på indbakken og vælg den rigtige mappe på serveren. Mappens navn er på Engelsk.

Tjek at SSL også er slået til. Hvis ikke det er slået til, betyder det at dine mails ikke bliver krypteret

Trin 12:

Tjek om det virker.